Grolsch breidt aanbod alcoholvrij verder uit

2 maart 2017 om 16:30

Een dag voordat Heineken zijn Heineken 0.0% lanceert, komt Grolsch met het nieuws dat het zijn aanbod alcoholvrij verder uitbreidt. Grolsch komt met de Grolsch 0.0%, het alcoholvrije alternatief voor pils en met twee nieuwe Radler-varianten. Tja, dat is nog eens toeval …

Grolsch 0.0% is volgens de fabrikant een echte dorstlesser met een volle, frisse smaak en slechts 23 kcal/100 ml. Dat is bijna de helft van een normaal pilsje (41 kcal/100 ml) en vergelijkbaar met andere alcoholvrije bieren. Met de introductie van Grolsch 0.0% verdwijnt het alcoholarme Stender uit de schappen.

Minder suiker

Behalve de Grolsch 0.0% komt de Twentse brouwer ook met twee nieuwe Radler-varianten. De smaken Limoen en Ice Tea Perzik moeten meer mensen aan deze frisdrank helpen. Behalve geen alcohol beweert de brouwer dat deze Radlers 35% minder suiker bevatten. De calorische waarde van deze Radlers bedraagt 23 kcal/100 ml.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe alcoholvrije bieren zijn vanaf maandag 6 maart verkrijgbaar. Grolsch 0.0% en Grolsch 0.0% Radler Limoen staan in de schappen bij supermarkten en slijterijen door het hele land. De Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik is uitsluitend te verkrijgen bij Albert Heijn. In diverse Grolsch horeca-gelegenheden kunnen consumenten vanaf 6 maart genieten van een heerlijke frisse Grolsch 0.0%.