Bier Grand Cru #8 – decadent nummertje

4 maart 2017 om 12:40

Bier Grand Cru is een Belgisch biermagazine vol met nieuws, tips en hoppige inspiratie. In dit nummer – #8 – speelt decadentie een voorname rol. Zo kondigt de redactie een ‘decadente tasting van Quadrupels’ aan, wordt bier gepaird met sigaren en gaan we voor kaviaar met een Deus. En dan hebben we het nog niet over de schitterende fotoreportage van Bart van der Perre met de titel ‘Decadence’.

Bier Grand Cru is een eigentijds vormgegeven biermagazine. Het blad heeft zich vanaf de start ontwikkeld tot inspiratiebron voor Belgische, maar zeker ook voor Nederlandse bierliefhebbers. De redactie besteedt veel aandacht aan nieuwe bieren. Ook wordt een bierstijl nader belicht en doorgeproefd, zoals in dit geval de Quadrupel. Veel aandacht ook voor bier/spijs combinaties.

De liefde en passie voor bier straalt uit dit magazine. Het is een blad gemaakt voor bierliefhebbers door bierliefhebbers. De kennis en warmte waarmee over bier geschreven wordt spat van elke bladzij. Dat komt ook door de vormgeving en zeker ook door de fotografie. Daar is veel aandacht aan besteed.

Dit biermagazine omvat 56 pagina’s. De prijs bedraagt € 5,-. Bier Grand Cru is op diverse bierige hotspots in België te koop. Over de verkrijgbaarheid in Nederland later meer.