Gebrouwen door Vrouwen op zoek naar een ton voor De BAR

7 januari 2019 om 06:15

Do en Tessel van Gebrouwen door Vrouwen hebben na 1,5 jaar zoeken de ideale plek voor de Gebrouwen door Vrouwen BAR. Deze moet alleen nog worden omgetoverd tot de gezelligste bar van Amsterdam. Daarom gaan de dames crowdfunden.

BAR

De locatie waar je straks lekker bier kunt drinken is gevestigd aan de Jan Pieter Heijestraat 119 in Amsterdam Oud West. Do en Tessel hebben minimaal een ton nodig om de BAR te realiseren. Hoe meer het in de richting gaat van het maximumbedrag van twee ton hoe mooier de locatie wordt. Met het geld wordt sowieso een bar gebouwd, een keuken ingericht en er komen twaalf taps en nieuwe terrasmeubels.

Investor-shirt

Waarom crowdfunding? “We hebben gekozen voor crowdfunding, omdat we jullie graag betrekken bij de groei van ons bedrijf. Voor ons is de voorverkoop een ideale manier om alvast omzet te hebben en er zeker van te zijn dat er leuke mensen komen. Voor jou is voorverkoop de ideale manier om via een leuke deal bier in de bar te kunnen drinken. Daarnaast krijg je altijd een investor-shirt en leuke extra’s waaronder toegang tot onze events en aanbiedingen voor korting op je bier”, aldus Do en Tessel.

Behalve voorverkoop kun je ook met een lening meedoen aan deze crowdfunding. In ruil voor het aangaan van een lening ontvang je een rente van 3,6% voor een periode van zes jaar. Een stuk beter dan je geld op de bank laten staan.

Doe mee

Alle informatie over de campagne en de mogelijkheid om te investeren vind je bij Crowd About Now.

Do en Tessel van Gebrouwen door Vrouwen begonnen in 2013 met het brouwen van bier. Sindsdien is het heel hard gegaan. Enkele bieren van Gebrouwen door Vrouwen zijn: Bloesem Blond, Gin Weizen, Donker Wit, Tricky Tripel, Gember Goud en Mama Mia.