Festival Dorst: speciaalbierlokaal in de buitenlucht

11 mei 2016 om 18:35

Food Truck Festival Trek krijgt nog deze zomer een zusje: Festival Dorst. Het festival transformeert stadsparken tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 speciaalbieren van over de hele wereld. En voor de volledigheid: er worden ook meer dan zeventig verschillende soorten wijn geschonken.

Met zoveel drank kan spijs natuurlijk niet ontbreken. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die bezoekers kunnen combineren met bier (en eventueel ook met wijn). Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment tijdens het festival centraal. Festival Dorst bezoekt dit jaar de stadsparken van Den Haag, 27 tot en met 29 mei, ’s-Hertogenbosch, 26 tot en met 28 augustus, en Utrecht, 2 tot en met 4 september.

Ontdekkingstocht

Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival Trek en Festival Dorst: “Tijdens Food Truck Festival Trek hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere speciaalbieren. Met Festival Dorst willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten!”

Entree: kinderen tot 12 jaar €2,50 incl. glas. Vanaf 12 jaar € 5,- incl. glas. Tickets zijn te verkrijgen via www.festival-dorst.nl of bij de ingang van het festivalterrein.