Craftbier, Rock ’n Roll en meer tijdens Dutch Craft Beer in Enschede

20 april 2018 om 08:00

Zaterdag 12 mei kun je voor de vierde keer genieten van het meeste eigenwijze Rock & Roll bier festival van Nederland. Poppodium Atak in Enschede wordt van 13:00 tot 21:00u compleet omgetoverd voor Dutch Craft Beer by Stanislaus Brewskovitch!

60 bieren

Het is half mei dus volop genieten geblazen in Enschede tijdens het Dutch Craft Beer event. Op de agenda staan 16 brouwers die met elkaar verantwoordelijk zijn voor meer dan 60 bieren. De brouwerijen worden druppelsgewijs bekend gemaakt, maar naast (nieuwe) Nederlandse craft brouwerijen komen er ook dit keer weer internationale gezichten langs. Eén van de reeds bekend gemaakte namen is de Insel-Brauerei, bekend van de Baltic Ale, Baltic Stout, Baltic Triple en veel meer. Deze brouwerij heeft vele prijzen in de wacht gesleept en zal een favoriet zijn voor de bezoekers van het festival. Rocco Chin, oftewel Stanislaus Brewskovitch maakt dus goed gebruik van het voormalige Poppodium Atak in Enschede!

Food & Rock ’n Roll

Natuurlijk is er niet alleen bier. Buiten op het Willem Wilminkplein zijn er diverse eetstandjes te vinden en ook een aantal foodtrucks vinden hun weg naar Dutch Craft Beer. Je hoeft de interne mens met lekker en passend eten hier dus niet over te slaan. Ook voor entertainment wordt gezorgd, want dit is niet voor niets hét Rock & Roll bier festival van Nederland! De hele dag door kun je in de twee zalen zeker zes bandjes zien die het bierdrinken tot een nieuwe ervaring maken.

Waar wacht je nog op? Er zijn nog kaarten beschikbaar € 15,- waarbij je een proefglas krijgt en je eerste twee bieren. De verdere bieren kun je voor minimaal 1 munt proeven die te koop zijn aan de kassa voor € 2,50 per munt. Je koopt je tickets hier!