Dubbel genieten bij de bakkers van Nederland!

13 juni 2018 om 08:10

Bier is hot! Net als bijzonder en vers brood. En wat is er lekkerder dan gezellig te borrelen met een goed stuk brood, smeersels en een smaakvol bier? Nou, wat dacht je van borrelen met bier, smeersels en bierbrood! Daar weten de bakkers van Nederland wel raad mee.

Bakkers van Nederland

Het Nederlands bakkersgilde is een samenwerkingsverband tussen 170 zelfstandige bakkers in Nederland. Gezamenlijk hebben hij nieuwe bierbrood ontwikkeld. Een robuust meerzadenbrood dat op basis van donker bier of op basis van lokale bierborstel wordt gemaakt. De keuze tussen deze opties ligt bij de zelfstandige bakker. Je kunt dus bij iedere bakker een ander brood vinden, dat ligt er maar net aan welke keuze zij maken. Benieuwd hoe deze broden geproduceerd worden? Check dan het sfeervolle filmpje van de campagne!

Trots van de bakkerij

Het brood is natuurlijk de trots van iedere bakkerij. Maar gaver vindt de bakker het vaak nog als hij echt iets voor de klant kan betekenen en brood iets extra’s geeft. Mede daarom is deze campagne in het leven geroepen. Voor de campagne rondom het stoere bierbrood van de Nederlandse bakkers zijn zelfs speciale bierviltjes gemaakt die de bakkers kunnen gebruiken om bijvoorbeeld Vaderdag cadeaupakketten te maken van bierbroden en lokale bieren! Het Dubbel Genieten logo is dan uitgevoerd als viltje, gaaf toch?!

Ter ere van het bierbrood hebben we een leuke samenwerking met het Bakkersgilde opgezet. Er zijn een aantal Bierista Bieropleidingen verloot onder de deelnemers en de winnaars zijn gekozen. Dat is toch een heerlijk vaderdagcadeau!

Ook een Bierista Bieropleiding cadeau geven? Ga dan naar www.bierista.nl/cadeaubox en bestel!