Dommelsch en darts, een match made in heaven?

14 december 2018 om 08:00

Bierbrouwerij Dommelsch kondigde afgelopen week aan zich tot 2020 te verbinden aan darts. Het biermerk maakt vanaf dit moment alle dartsprogrammering op RTL7 mede mogelijk. Op RTL7 wordt je tijdens het WK Darts dus volledig ondergedompeld in Dommelsch!

Deze week ging het WK Darts van start. Dommelsch en RTL7 maken aan de vooravond van het wereldkampioenschap bekend dat zij een partnerschap zijn aangegaan. Nadat Dommelsch dit jaar met succes een nieuw jasje heeft aangetrokken, is het partnership een mooie volgende stap voor het biermerk om te laten zien waar voor staat: Gewoon goed pils. 

Darten en gewoon goed bier

Dommelsch’ Brand Manager Sjors van Drie is enthousiast: “Darten is mateloos populair in Nederland, zowel op TV als lokaal. De sport is no-nonsense, puur en verbindt mensen. Dat past perfect bij Dommelsch, want Dommelsch staat voor goed en herkenbaar pils met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zijn er trots op om ons tot tenminste januari 2020 aan darts te verbinden.”

Het biermerk profileert zich als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren en is bekend van de slogan ‘Maar wij hebben Dommelsch’. De samenwerking komt volgens Sjors daarom ook niet uit de lucht vallen: ‘’De nieuwe uitstraling, het Dommelsch Pilsjasje en Dommelsch 0.0% maken duidelijk dat Dommelsch leeft. Datzelfde geldt voor darten in Nederland. Deze samenwerking versterkt dat.”

Met het partnerschap is Dommelsch gedurende het hele jaar zichtbaar rond alle uitzendingen van dartwedstrijen, te beginnen tijdens het WK Darts op RTL7. Daarnaast gaan RTL7 en Dommelsch ook mooie nieuwe activiteiten rondom darts opzetten. In de gaten houden dus!

Heb jij Dommelsch 0.0% al geproefd? Hier kun je het alcoholvrije bier beoordelen!. Wij zijn benieuwd!