Deventer Oktoberfest, zoals je gewend bent uit Beieren

20 september 2017 om 09:00

Deventer Oktoberfest belooft er weer één voor in de boeken te worden. Zaterdag 21 oktober haalt de Overijsselse gemeente weer alles uit de kast om een zo authentiek mogelijk Oktoberfest neer te zetten. Bieren, Brezn’n en Bratwursten worden geïmporteerd vanuit Beieren om het plaatje compleet te maken. 

Authentiek Oktoberfest vieren in het Havenkwartier

Ook de wereldberoemde, Beierse band Frankenbanda vliegt speciaal naar Deventer voor het feest. Het Deventer Oktoberfest wordt dit jaar op zaterdag 21 oktober in Fooddock op het Havenkwartier georganiseerd. Het wordt een authentieke, gezellige Beierse beleving met originele bieren en muziek.

“We willen de gezellige sfeer van het originele Oktoberfest zo goed mogelijk neerzetten”, aldus initiatiefnemer Frank Hulscher. “Ik ben erg trots dat we mooie Duitse bieren op de tap hebben, zoals Mönchshof Bayerisch Hell en Kapuziner Weiss Bier. Uiteraard alles in grote pullen!”

Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met Bayern XL. Daardoor kun het feest een band als Frankenbanda boeken. Deze heren weten als geen ander hoe je een écht Beiers feestje moet bouwen. “Dit jaar gaan we er opnieuw voor om het meest authentieke Oktoberfest van Oost-Nederland neer te zetten!”, sluit Hulscher af.

Voor reserveringen en meer informatie ga je naar www.deventeroktoberfest.nl.