Deventer Speciaalbier Festival wordt flink uitgebreid!

12 april 2018 om 08:30

We moeten nog even geduld hebben maar zondag 10 juni is het tijd voor de tweede editie van het Deventer Speciaalbier Festival in het Havenkwartier van Deventer. De eerste editie was zo’n succes dat de organisatie besloten heeft het festival dit jaar flink uit te breiden.

Meer dan 20 brouwers

De eerste editie van het bierfestival in Deventer was vorig jaar een groot succes met meer dan 2500 bezoekers die in de zon genoten van alle aanwezig bieren. Het is daarom ook niet gek dat er gezocht is naar manieren het festival dit jaar een nog groter succes te maken en flinke uitbreiding te realiseren. Dit jaar brengen daarom 20 eigenzinnige brouwers uit het hele land hun bieren mee naar het gratis festival in het Havenkwartier.

Mooie mix in Deventer

‘We hebben dit jaar ruim 80 speciaalbieren om te proeven!’ aldus initiatiefnemer Frank Hulscher. ‘Degene die ze allemaal proeft wordt naar huis gebracht’, vertelt hij lachend. Op de line-up staan prijswinnende brouwerijen als Brouwerij Maallust en Texelse Bierbrouwerij en Crooked Spider. Er is een mooie mix tussen grotere bierbrouwerijen en microbrouwerijen.

Naast het plezier voor de volwassenen is er ook een kids area, heb je ruime keuze uit allerlei heerlijk streetfood en wordt je blij verrast door livemuziek van de band The Moans.

Meer informatie is te vinden op de website!