Bruno Bobbink en Ingo Douwma rondemisters Amstel Gold Race

13 april 2017 om 11:17

Dat mannelijke winnaars tijdens wielertochten altijd door twee mooie vrouwen gekust worden op het podium is een bekend fenomeen. Maar hoe zit dat eigenlijk bij de vrouwelijke winnaars? Ook zij staan op het podium met twee rondemissen, maar de kus ontbreekt. En daar gaat Amstel verandering in brengen.

In een oproep van de brouwer is te zien hoe onder andere wielerprofs Anna van der Breggen, Puck Moonen en Ellen van Dijk de mannen in Nederland vroegen om vrienden of zichzelf op te geven als rondemister tijdens de Amstel Gold Race Ladies Edition aanstaande zondag. Meer dan 20.000 mannen gaven gehoor aan deze oproep en reageerden op creatieve wijze en vol enthousiasme op de Facebook post van Amstel. Bruno Bobbink en Ingo Douwma zijn door de jury gekozen als winnaars.

De twee vrienden winnen een geheel verzorgd Amstel Gold Race weekend. Bruno en Ingo mogen meefietsen met de Amstel Gold Race toerversie op zaterdag, rijden op zondag mee met de koers in een jury auto en krijgen natuurlijk de ultieme eer om de winnares van de Amstel Gold Race Ladies Edition te vereren met een kus!

Amstel Gold Race Ladies Edition