Het is weer de hoogste tijd voor het Brugs Bierfestival!

3 februari 2018 om 08:00

Dit weekend is het alweer tijd voor de 11e editie van het Brugs Bierfestival. Ook dit jaar komt een heel grote groep bierliefhebbers, brouwers, bierkenners en sommeliers hier bij elkaar om te genieten van bier en de Belgische biercultuur.

Brugs Bierfestival

Sinds 2006 organiseert BAB Brugge (Brugse Autonome Bierprovers) het Brugs Bierfestival. Dit jaar presenteren ruim 90 brouwerijen bij elkaar meer dan 450 bijzondere bieren! Biersommeliers en bierontdekkers, iedereen is welkom op dit grootschalige bierfestival.

Het festival trekt al jarenlang een hoop bezoekers. Vorig jaar waren dit er meer dan 20.000. Onder het motto “Lekkere bieren brengen mensen samen in een sfeer van vriendschap en plezier” opereert de organisatie met de uiterste precisie om deze visie te realiseren. Dit is voor hen het cement om vriendschappen op te bouwen, om samen te genieten!

Informatie

Zaterdag 3 februari van 12:00 tot 22:00u en zondag van 11:00u tot 20:00u ademt de Markt in Brugge één en al bierpassie. Toegang tot Brugs Bierfestival is gratis. Munten zijn €2,- per stuk en handig is om een entreepakketje aan te schaffen, deze zijn vanaf €15,- verkrijgbaar. Je ontvangt dan een proefglas, de festivalgids met een beschrijving van alle aanwezige bieren, 5 munten én toegang tot de toiletten.

Veel plezier in Brugge!