Bière Culinaire: Genieten bij Brouwerij Vandeoirsprong

25 maart 2017 om 00:32

Brouwerij Vandeoirsprong houdt elk seizoen een diner waarbij de combinatie van bier en spijs centraal staat. Chef on tour Rob Janssen en biersommelier Joris van Esch begeleiden deze avond met smaak en uitleg.


Ambachtelijk gebrouwen bier kent een ontzettend breed smaakpalet. Daar weten ze bij Vandeoirsprong in Oirschot alles van. Toch zien we nog maar zelden mooie bieren op tafel tijdens het diner. Een gemiste kans, want de juiste combinatie van bier en spijs leidt vaak tot verrassende smaken!

Bière Culinaire

Bière Culinaire is een verkenningstocht langs mooie gerechten en bijpassende bieren. Telkens een 5-gangen diner, met bij elke gang 1 of 2 kleine proefglaasjes met de meest bijzondere bieren
Rob Janssen leerde het koken van Cas Spijkers. Tegenwoordig is hij de Oirschotse chef ‘on tour’ en verzorgt hij onder andere kookworkshops en diners bij Brouwerij VandeOirsprong. Voor Bière Culinaire schotelt hij zijn gasten de mooiste gerechten van het seizoen voor.

Biersommelier

Joris van Esch is een bierliefhebber pur sang en vertelt daar graag over. Onlangs behaalde hij in Oostenrijk zijn diploma Biersommelier. Samen met Rob zoekt hij de mooiste bier-spijs combinaties en vertelt van alles over de achtergronden van het bier en zijn brouwers. Lekker, leuk en leerzaam!

Aanmelden

Het Bière Culinaire diner Vandeoirsprong wordt gehouden op 29 maart, 21 juni, 20 september en 29 november. De kosten bedragen €49,50 voor een 5-gangendiner inclusief bijpassende bieren. Aanmelden kan via depost@vandeoirsprong.nl.