Brouwerij Noordt brouwt voor Diergaarde Blijdorp

24 juli 2018 om 08:00

De Rotterdamse Diergaarde Blijdorp is nu pas echt compleet! Met een eigen bier, gebrouwen door Brouwerij Noordt, kun je hier alle de zomerse dagen op het Chill & Grill terras overheerlijk genieten. Burgers, bier en een heerlijke wandeling door de dierentuin. Wij weten wel wat er in de agenda staat deze vakantie…

Noordt x Blijdorp

Bier is hot! En dat merken ze bij Diergaarde Blijdorp ook. Niet alleen genieten van bier, maar genieten over het algemeen hebben zij dit jaar nog verder doorgevoerd in de Rotterdamse dierentuin. Op het Chill & Grill-terras kun je met uitzicht op de bizonweide en de prairiehondjes, genieten van de lekkerste burgers, sapjes en andere versnaperingen. En vanaf deze zomer dus ook een heus Blijdorp bier!

Alsof het met de opening, en opleiding van de brouwers, bij Stadsbrouwerij Thoms nog niet druk genoeg was… Maar dat maakt voor de brouwers van Brouwerij Noordt niet uit. Want hun Rotterdamse trekpleister, Diergaarde Blijdorp, verdient een eigen en goed gebrouwen bier. De samenwerking werd dan ook al snel beklonken!

Noordt x Blijdorp is een fruitige Pale Ale geworden met 5% alcohol. Verwacht lekkere tropische geuren en smaken om je volledig op in de Amazone te wanen. Het bier is fris met wat smakelijke hopbitters en overall een lekker fruitige smaak van citrus en tropisch fruit.

Amazonica

Het flesje is ontworpen in Amazonica-stijl. Amazonica is het gedeelte in de dierentuin waar je het Amazone gebied van dichtbij beleeft. Een tropisch warm vlinderparadijs, de grootste van Nederland, waar duizenden kleurige Zuid-Amerikaanse vlinders rondfladderen. Van die rivieroevers met tropische beplanting en heerlijk geurende bloemen krijg je zonder twijfel dorst. En dan kun je nu dus mooi doorwandelen voor een fris, vers geschonken glas bier van Brouwerij Noordt!