Brouw! vol leuk nieuws voor craft- en thuisbrouwers

22 augustus 2018 om 08:00

Brouw! is een nieuwe uitgave van de makers van Bier! Magazine. Dit nieuwe tijdschrift is – dat vermoedde je al – gericht op craft- en thuisbrouwers. Helemaal nieuw is het tijdschrift overigens niet. Onlangs kwam de derde editie uit. Opnieuw een nummer vol leuk nieuws, reportages en wetenswaardigheden.

Mout in opkomst

De inhoud van Brouw! is een mooie mix van kennis, nieuws en leuke artikelen in het kader van nice-to-know. Mooi artikel is ‘Craft mouters in opkomst’ waarin Henri Reuchlin beschrijft hoe de moutwereld aan het evolueren is. Uitgebreide aandacht is er ook voor het European Brewers Forum dat in juni in Brussel werd gehouden.

Koolzuur

Voor veel brouwers is het artikel over carbonisatie van bier een mustread. Veel technische informatie over de mogelijkheden van koolzuur. De Verenigde Staten lopen altijd een stukje voor op ons land. In dat licht bezien is het verslag van de Craft Beer Conference in Nashville zeker een aanrader.

Bovenstaand is een kleine greep van artikelen uit het derde nummer van Brouw! Het nummer kost € 5,95 en is op veel bierige plekken verkrijgbaar. Meer informatie kun je verkrijgen door een mail te sturen naar info@brouwmagazine.nl.