Brood op de Plank bij Brouwerij Rodenburg

8 februari 2015 om 19:42

Brood op de Plank bij Brouwerij Rodenburg. Dit is een beetje een misleidend kop boven dit artikel. Het heeft weinig te maken met geld verdienen, maar alles met muziek. Brood op de Plank is namelijk een band, die op zondag 29 maart het lustrum-feestje van de brouwerij uit Rha komt opluisteren.

Brouwerij Rodenburg bestaat dit jaar vijf jaar en dat wordt gevierd met een reeks aan activiteiten. De eerste feestelijke gebeurtenis in dit kader is op zondag 29 maart. Vanaf 13.30 uur speelt de formatie De Een en de Ander (Eduard Peelen en Gerrit Donderwinkel). Om 15.30 uur gaat het dak er af met Brood op de Plank. Het repertoire van deze band is enorm en gaat van André Hazes tot Metallica. En ze zeggen pas te stoppen met spelen als alle verzoekjes zijn ingewilligd. Dat belooft dus wat.

Iedereen die houdt van gezelligheid, een lekker stukje muziek en een vakkundig gebrouwen en getapt glas bier is van harte welkom. De entree is gratis, maar laat wel weten dat je komt. Je krijgt dan een bevestigingsmail terug, want het aantal beschikbare plaatsen is niet al te groot. Het mailadres is info@brouwerijrodenburg.nl.