Bronckhorster Brewing neemt een bak vol medailles mee uit Dublin!

16 maart 2018 om 08:00

De Gelderse bierbrouwerij Bronckhorster Brewing Company heeft afgelopen weekend in Dublin een hele stapel edelmetaal in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Dublin Craft Beer Cup wonnen zij maar liefst 6 medailles!

Dublin Craft Beer Cup

De Dublin Craft Beer Cup in Ierland is een competitie die steeds meer aanzien verwerft. Ook dit jaar werden er meer dan 450 bieren ingezonden uit 35 verschillende landen. Zo ook de bieren van Bronckhorster Brewing Company. Oprichter Steve Gammage en zijn zoon Raymon erg enthousiast. “De bieren van Bronckhorster winnen vaker prijzen, maar dat maakt het er zeker niet minder gaaf op. Als je als brouwerij een internationaal gerenommeerde medaille wint, dan mag je daar best trots op zijn!”

Ook in eerdere jaren won de brouwerij uit Rha in Gelderland medailles tijdens deze biercompetitie. Zo won hun IJsselbock in 2017 de zilveren medaille en mochten zij voor Hoptimist en Hop Into Winter een bronzen plak meenemen.

Container vol edelmetaal

Tijdens de 2018 editie van de Dublin Craft Beer Cup was het ook weer raak. Maar liefst 6 medailles lagen te wachten op hun toegekende eigenaar. De smaakvolle Nightporter, een Porter van 8%, won een gouden medaille! Zilveren onderscheidingen waren voor de Symbiose Pinot Brut, Angus Tripel Jack Daniels BA en Hop Into Winter.

En last maar absoluut niet least is de bronzen medaille voor de Bronckhorster ALTernative en hun reeds goed gewaarde IJsselbock. De heren konden hun zakken in Dublin dus ook dit keer weer goed vullen.

Heb jij de bieren van Bronckhorster Brewing Company al eens geproefd? Maak een account aan, log in en geef je mening!