Europese brouwers en bierpro’s verzamelen in Brussel

2 juni 2018 om 08:00

Komende week vindt de eerste editie van ‘The Brewers of Europe Forum’ plaats in Brussel. Deze conventie wordt georganiseerd om brouwers en de gehele Europese brouwsector nieuwe inspiratie geven en hen met elkaar in contact te brengen. Samen kijken zij deze dagen uit naar een mooie toekomst voor bier om gezamenlijk naar toe te werken.

Presentaties van de pro’s

Meer dan 1000 bierprofessionals krijgen donderdag 7 en vrijdag 8 juni de kans om seminars van een wijde selectie sprekers bij te wonen. Zo staat Steve Hindy, co-founder & directeur van Brooklyn Brewery op het podium. Maar ook Frank Boon, Michel Moortgat, Mikkel Borg Bjersø en Philip Henroz, CEO bij Orval, maken hun entree. Zij vertellen onder andere over hun ervaringen en visie op de toekomst. Brussel is deze twee dagen dus echt weer even het epicentrum van bier.

In de ruimte die ‘The Tradeshow’ wordt genoemd, ontmoet men elkaar en worden de nieuwste producten en diensten uit de sector gepresenteerd. Of het nu om het proeven van nieuwe bieren of het ontdekken van nieuwe brouwmachines gaat, bij The Tradeshow is het te vinden!

Inspiratie in Brussel

Het programma van ‘The Brewers of Europe Forum’ in Brussel is zeer uitgebreid te noemen. Twee dagen vol inspiratie, motivatie en gezamenlijke passie zullen de bezoekers dan ook zeker bezig houden. Uiteindelijk draait het hele event om connectie en communicatie. De creatieve geesten van worden uitgedaagd en alle ondernemers tezamen maakt dit tot een ware viering van het bierlandschap in Europa.

In de onderstaande video krijg je een smaakvolle impressie van de conventie. Ben je benieuwd naar het uitgebreide programma? Check ‘m hier!