Schenk je trouwe viervoeter een Subwoofer IPA in!

8 december 2018 om 08:00

Elke keer wanneer je een mooi glas bier inschenkt is het hetzelfde liedje. Je trouwe viervoeter ziet vanaf de vloer met lede ogen aan hoe je dat overheerlijk gerstenat inschenkt en hij/zij wordt overgeslagen. Dat kan natuurlijk niet, dacht Brewdog. Daarom lanceerden zij afgelopen week de Subwoofer IPA!

Zelf presenteert Brewdog de nieuwe Subwoofer IPA als ’s werelds eerste craftbier voor honden, maar dat is niet helemaal het geval. Rond dezelfde tijd vorig jaar lanceerde het Engelse Woof & Brew namelijk ook een bier voor honden: de Bottom Sniffer. Toch hebben de Brewdog brouwers het weer voor elkaar en staat er een mooi, nieuw en bijzonder bier op de bierkaart. Zij brouwden de Subwoofer IPA om de originele Brewdog Bracken te eren. De trouwe viervoeter van de brouwerij overziet al sinds het begin alle acties van de brouwers en is een echte inspirator voor hen geweest.

Subwoofer IPA

In de Brewdog bar in Liverpool werd de Subwoofer IPA voor het eerst gebrouwen. Het bleek een groot succes onder de lokale honden, dus besloot Brewdog het bier door de hele UK te gaan verkopen. Het bier is natuurlijk alcoholvrij maar ook hopvrij, bevat geen koolzuur en zit vol gezonde vitamines en smaken voor je hondenvriend.

De Schotse brouwers hebben maandenlang gewerkt aan het recept om het beste, meest voedzame en verantwoorde bier voor honden te brouwen. Subwoofer IPA bevat bijvoorbeeld dezelfde gemoute gerst en heet water als de ‘normale’ IPA’s van Brewdog. Meerdere puppypanels hebben uitgewezen dat het uiteindelijke resultaat hun favoriet is. Er werd dus flink wat af geblaft!

Hondvriendelijk

De brouwers hebben hun best gedaan een zo hondvriendelijk mogelijk bier te realiseren. De geur en smaak van het bier is daarin bijna net zo belangrijk als bij mensen. Want wat als de geur niet aanstaat of de smaak niet past. Ja, ook honden beginnen er dan echt niet aan. Daarom bevat Subwoofer IPA een moutbasis en een hoppy ondertoon van citrus, maar is er ook een vleesachtig element in het bier verwerkt. Ook bevat het bier natuurlijk vitamine B en probiotica om een goede gezondheid en hydratatie voor de hond te kunnen garanderen. Alles om de Subwoofer IPA zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de trouwe viervoeters op deze wereld.

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan deze promo van Brewdog! Om te bestellen moet je in de webshop van Brewdog zijn.