Brewdog rules bij Craft & Draft: 15 Brewdog bieren op tap

1 april 2016 om 21:15

Fans van Brewdog kunnen zich dit weekend helemaal uitleven. Masterbrewer B-side Stephen Allerston is in Nederland. Bij Craft & Draft in Amsterdam vieren ze dat zaterdag 2 april met een Brewdog Tap take-over. Vanaf 14.00 uur kun je aan de Overtoom twaalf verschillende Brewdog bieren van tap proeven.

Zes van de Brewdog bieren waren nog niet eerder in Nederland op tap verkrijgbaar. Het feest wordt compleet als Stephen Allerston rond 22.00 uur langskomt bij Craft & Draft. Dan worden nog eens drie specialiteiten aangesloten, waaronder de collaboration brew tussen Brewdog en Dutch Draft Beer Bars, een samenwerking tussen Craft & Draft, BeerTemple, Kaapse Brouwers, ’t Uiltje, Van Moll, Stoom en Kompaan. Deze collaboration is de Steve’s Job, een smoked BIPA met maar 5% alcohol. Het bier heet Steve’s Job omdat Stephen tijdens het gezamenlijk brouwen de enige was met zweet op het voorhoofd …

Herkansing in Eindhoven

Zaterdag 2 april tussen 14.00 en 02.00 uur is het dus Brewdog-day bij Craft & Draft, Vanaf 22.00 uur heb je de kans om de Brewdog-brouwmeester te spreken. Craft & Draft vind je aan de Overtoom 471 in Amsterdam. Eerder op zaterdag is Allerston te gast bij Kompaan in Den Haag. Je kunt ook zondag 3 april in de herkansing. Stephen is dan te gast in Eindhoven, waar hij de taps overneemt bij Van Moll. Ook is hij te zien bij Stoom  Bier & Food in Nijmegen.