The Doghouse heeft een biertap op iedere kamer en een koelkast in elke douche

2 maart 2018 om 08:00

Na Ohio, Amerika maakt nu Schotland zich klaar voor The Doghouse Ellon. Het Brewdog hotel in Schotland zal in het voorjaar van 2019 zijn deuren openen. 

The Doghouse

In september 2018 zal The Doghouse in Ohio, Amerika haar deuren openen maar niet lang daarna kunnen we ook in Europa genieten van alle bierige faciliteiten die in dit hotel worden aangeboden. Brewdog opent namelijk nog een bierhotel, maar dit keer in Aberdeenshire, Schotland!

Aan het eind van dit jaar zal de nieuwe brouwerij van Brewdog op het terrein geopend worden. Deze brouwerij heeft een capaciteit van maar liefst 300 hectoliter met een eigen verpakkingshal en blikverpakkingslijn. Het hotel wordt op het aangekochte terrein naast de brouwerij gebouwd. Je kunt dus vanuit je hotelkamer of de bierspa zo doorrollen naar de brouwerij en zien hoe de bieren van Brewdog gebrouwen worden. Als bierliefhebber hoef je hier eigenlijk de deur gewoon een lang weekend niet uit. Dat klinkt toch als regelrechte hoppiness?

Koelkast in de douche

De 26 kamers van het hotel zijn voorzien van een Punk IPA-tap en ensuite badkamer met een ingebouwde koelkast in de douche zodat je nooit verder dan een armlengte hoeft ze zoeken naar bier.

Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh, Schotland. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Brewdog groeit met de dag en is ondertussen één van de grootste brouwerijen die wereldwijd opereert. Zo wordt er ook een nieuwe brouwerij in Australië gebouwd.