Stap in bij Brewdog Airlines, de eerste craftbier vliegmaatschappij!

6 november 2018 om 08:00

Voor de Schotse bierbrouwerij Brewdog is niets te gek als het gaat om de ultieme bierbeleving. Na een heus bierhotel met bierdouches en taps op de kamer, lanceren zij afgelopen week Brewdog Airlines. Een vliegtuigmaatschappij met de ultieme bierbeleving aan boord waarmee je een retourtje van London, Engeland naar Columbus, Amerika kunt maken.

Februari 2019

Brewdog Airlines maakt vliegen nu wel heel comfortabel! Al kun je niet de hele wereld over reizen met deze maatschappij, een retourtje Londen – Columbus heb je voor 1250 pond in je zak. Het doel is om de eerste vlucht in februari van 2019 op te laten stijgen, dat is dus echt heel snel al!

Wanneer je een retourtje bij Brewdog Airlines boekt, kun je overnachten in het Brewdog Hotel in Columbus en een bezoekje brengen aan de brouwerijen in Columbis en Cincinnati. De volledige Brewdog-trip dus! En dat alles natuurlijk met je favoriete bieren van de Schotse brouwers in de hand.

Brewdog Airlines pils

Aan boord kun je een bierproeverij doen, krijg je les in het proeven van bier en worden er bijpassende gerechten geserveerd. Daarnaast wordt er extra bijzonder pils geschonken, dit bier is gebrouwen om zich aan te passen aan de verminderde smaak- en reukgevoeligheid op grote hoogtes.

Meer weten? Bekijk de commercial, volledig in Brewdog stijl natuurlijk!