Bräuhaus Brothers klaar voor de start van de Ramble Rally

17 september 2017 om 18:54

Mark de Graaf van rockcafé The Holy Cow uit Schijndel en Maarten Tegenbosch, oftewel Mr. Schneider Nederland, staan maandag aan de start van de Ramble Rally. Dat doen ze onder de naam Bräuhaus Brothers.

De afgelopen maanden zijn de mannen bezig geweest om hun rallywagen te pimpen. De Chrysler PT Cruiser is Schneider Weisse-blauw en voorzien van logo’s. Precies op tijd is de wagen klaar voor rally, die de deelnemers in vijf dagen langs mooie plekjes in Europa leidt.

Maandag starten de deelnemers in Biersdorf am See. What’s in the name. Dit is een klein plaatsje iets ten noorden van Bitburg. Wat de volgende halteplaats is, weten de deelnemers niet. Per dag worden de routes uitgereikt.

Mark en Maarten hebben beloofd ons op de hoogte te houden van hun avonturen. Tijdens het laatste contact voordat ze afreisden hadden ze alles onder controle, althans volgens eigen zeggen. Toch was wel duidelijk dat het bij beide heren een beetje begon te kriebelen.

Brauhaus Brothers

Brauhaus Brothers


Marcons Hessels van SCS-Exclusive Wines geeft zijn zegen en proost samen met Jacqueline van Slijterij De Graaf en de Bräuhaus Brothers of een veilige en goede week! Dit alles met een mooi glas Spätburgunder van het Weingut Beck. Deze rode wijn is fruitig met een klein beetje amandel en lichte houtrijping. Een wijnhuis met een 25 hectare aan wijngaard waarvan zelfs een 4 hectare in de Elzas ligt.

(foto: Bas Ulehake Fotografie)