Proosten met Fifi dankzij dit bier voor je huisdier!

4 december 2017 om 09:30

Heb je altijd al eens willen proosten met je geliefde huisdier? Dan ben je blijkbaar niet de enige! De makers van ‘Bottom Sniffer’ moeten er net zo over gedacht hebben. Daarom hebben zij gezond bier (en prosecco) voor je huisdier uitgebracht. 

De hond in de fles vinden…

Bottom Sniffer is dus het zogezegd “gezonde bier” voor honden. Het bier is natuurlijk alcoholvrij en wordt gezond genoemd omdat het wordt gebrouwen met allerlei ongevaarlijke ingrediënten. Dit bier voor je huisdier wordt gebrouwen met gerstemout, water, paardenbloem, brandnetel, vlas en natuurlijk wat kiparoma.

Het bier wordt gebrouwen in Engeland en vooral exclusief online verkrijgbaar maar nu is het bier ook in Nederland verkrijgbaar. Bij superstunter Aldi kan je de flesjes van 330ml voor €2,99 kopen. Je kan het bier dan als drinken in de bak schenken maar ook over brokken of zacht voer heen gieten.

Woof & Brew

De maker van het bier: Woof and Brew in Engeland, produceert vooral kruidenthee, tonics en verwennerijtjes voor honden. Deze producten maken zij zo dat er voor iedere hond toegevoegde waarde aan een product zit en de gezondheid en conditie van het dier ook daadwerkelijk verbeterd. Wij zijn benieuwd wat dit bier voor een huisdier doet! Als hij of zij er nu ook een zacht huidje of volle vacht van krijgt, mogen wij het dan ook eens proberen?

[Foto: Houndsonline]