Doe mee aan de 7e Bokkenwandeling in Leiden!

27 september 2017 om 08:15

Op 5 november 2017 wordt voor de zevende keer de Bokkenwandeling georganiseerd. Tijdens deze wandeling wandel je via een aantrekkelijke route door de Leidse binnenstad langs zes cafés waar je zes verschillende bockbieren proeft vergezeld door een bijpassend hapje.

Stempelkaart

Vooraf ontvang je een stempelkaart, een glas, de route en een leuke attentie. Na afloop ontvang je bij een volle stempelkaart een heuse oorkonde. Een kaart voor de Bokkenwandeling kost € 29,50. Het optreden van de Slechte Band aan de vooravond van de Bokkenwandeling begint zo langzamerhand een traditie te worden. Komt daarvoor allen naar Van Hout. De Slechte Band begint om 21.15 uur!

Kroegen van de Bokkenwandeling

Voor de Bokkenwandeling van 2017 hebben wij de volgende authentieke cafés geselecteerd: Het Stadsbrouwhuis, Galerie-café Leidse Lente, Café de Spijkerbak, Café de Pelikaan, Café Bad Habits, Café de Roze Beurs, Café de Keyzer, Café Re-spons, Café de Vergulde Kruik, Biercafé Lemmy’s, Café Storm, Grand café de Burcht, Etablissement Einstein, Café Van Hout, Café Plantage, Café de Uyl van Hoogland, de Bruine Boon en Dranklokaal de WW.

Hapje eten na afloop?

Een hapje eten na de Bierwandeling? Bierwandeling.nl selecteerde een aantal restaurants waar je na de bierwandeling een heerlijk vorkje kunt prikken! Reserveer op tijd en vraag naar de speciale biermenu’s. Klik hier voor meer info.