BLØF lanceert Zoutelande Blond op de Brouwersdam!

30 juni 2018 om 08:00

Voor veel mensen is CAS hét weekend van het jaar, zo ook voor de Zeeuwse band BLØF. Ook dit jaar weer een beetje extra speciaal nu zij in samenwerking met de Zeeuwse brouwerij Slot Oostende een eigen bier uitbrengen, Zoutlande Blond.

Volop genieten

Volledig in de trend van ten volste genieten, waar ook bij Concert at Sea op de Brouwersdam in grote mate aandacht aan wordt besteed, brengt BLØF een eigen bier uit. Vernoemd naar één van hun jongste muziekhits Zoutelanden. Het bier is in Goed gebrouwen door Slot Oostende. Je kent ze waarschijnlijk wel van de Gouden Gans, Wit Voetje, Straffe Non of Dubbel Slot. Smakelijke bieren waarvoor met passie en aandacht aan de recepten is gewerkt, en met een hoop bierliefde zijn gebrouwen.

Ook dit keer is er weer een hoop aandacht aan het nieuwe bier besteed. Zoutelande BlondZoutelande Blond is een krachtig en kruidig blond bier met aroma’s van koriander en citrus. In de smaak zetten deze tonen nog wat krachtiger door, met een mooie volle body door de gebruikte tarwe. Het bier bevat 6% alcohol en is in de afdronk licht romig en smaakvol droog. “We zijn er heel blij mee en hopen dat veel mensen deze zomer genieten van deze Zeeuwse blonde”, aldus Paskal Jakobsen namens BLØF.

Heb jij het bier al geproefd? Als Bierista kun je hier reviewen!

Festival op de Brouwersdam

BLØF lanceert het bier op hun festival Concert at SEA. De Zoutelande Blond is dit weekend dan ook voor het eerst verkrijgbaar. Daarnaast is bier is ook te verkrijgen in de Zeeuwse horeca en te bestellen via deze website. Het bier is gelimiteerd verkrijgbaar dus je moet er snel bij zijn.

Check hier de eerste proefbeelden van de band bij brouwerij Slot Oostende.