Post je #BieristaSelfie en maak kans op een set Bierista proefglazen!

22 november 2018 om 08:00

Yes! Het is weer bijna Black Friday. Dat betekent een hoop mooie acties en aanbiedingen. Natuurlijk hebben wij voor onze Bierista’s ook een leuke actie! Post een #BieristaSelfie!

Als je nog geen gediplomeerd Bierista of geceritficeerd bierproever bent, kun je op vrijdag 23 november ook meedoen aan onze actie. Bestel je op deze Black Friday de Bierista Bieropleiding of de biercursus ‘Bier proeven kun je leren!’ dan maak je ook kans op een gratis set Bierista proefglazen!

Natuurlijk kun je ook als Bierista of bierproever zo’n setje Bierista proefglazen bemachtigen. En dat is eigenlijk alleen maar leuk! Wat je moet doen? Dat gaan we je vertellen!

Lekker jeselfie

#BieristaSelfie

Gebruik #BieristaSelfie #Bierdiploma

Als Bierista ben je natuurlijk supertrots op je titel en dat welverdiende bierdiploma. Daarom post je maar wat graag een selfie van jou en dat mooie diploma.

  • – Post een foto van jezelf en jouw bierdiploma op Facebook of Instagram
  • – Gebruik de hashtags #BieristaSelfie en #Bierdiploma
  • – Post dit bericht vrijdag 23 november

Als je wilt dat we je post meteen zien, tag dan ook @bierista.nl in je post! Natuurlijk vinden we het ook heel leuk als je in je post vertelt waarom je zo blij bent met dat bierdiploma.

Zo simpel is het! Wij zoeken na Black Friday alle berichten met #BieristaSelfie en #Bierdiploma op en de allerleuksten krijgen zo snel mogelijk die gratis set Bierista proefglazen thuisgestuurd. Gaaf als je je eerste keer proeven in het glas ook met ons deelt!

Fijne Black Friday!

RECTIFICATIE! In de nieuwsbrief van afgelopen week is per abuis gemeld dat iedere deelnemende Bierista en bierproever een doos glazen ontvangt. Sorry, sorry, sorry! Dat is helaas nog niet mogelijk, we hebben nog niet zo veel glazen op voorraad. Iedere deelnemer maakt kans en we gaan zeker een mooi aantal sets weggeven! Dus post je #BieristaSelfie!