Bierista winactie | Zelf bier brouwen in Arnhem!

1 september 2018 om 08:15

Als lid van de Bierista community is bier natuurlijk één van jouw grote passies, dan wel niet de grootste. Zoals beloofd bieden wij jou, na het afronden van de Bierista Bieropleiding, allerlei toffe extra’s en uitjes aan. Dingen die je misschien zelf niet zo snel zou (kunnen) doen. Zoals bijvoorbeeld een bier brouwen in een echte brouwerij! Om die wens uit te laten komen hebben we in samenwerking met een gloednieuwe brouwerij een hele toffe winactie voor je opgezet!

Leroy Brown Brewery

Afgelopen zomer opende in Arnhem een nieuwe bierbrouwerij, de Leroy Brown Brewery. Een kantoorruimte is geheel omgebouwd tot brouwzaal waar een zelf ontworpen brouwinstallatie van 300 liter is geplaatst. En laten wij dan net hebben geregeld dat een groep geselecteerde Bierista’s hier bier mag gaan brouwen! Volledig onder begeleiding en van alle gemakken voorzien natuurlijk!

Wil je meer weten over Leroy Brown Brewery? Lees dan ons artikel over de opening!

Wat moet je doen?

Zondag 25 november gaat dit alles plaatsvinden. Om kans te maken op één van de 6 vrije plekjes moet je wel een beetje moeite doen… Maar dat is alleen maar leuk! Wij zijn namelijk heel benieuwd wat jouw favoriete bierstijl is

  1. Post een foto van een bier, een selfie waar je het bier op drinkt of misschien wel hét ingrediënt dat voor jouw favoriete bierstijl spreekt. Het kan niet gek genoeg!
  2. Gebruik #ditismijnbier en tag @bierista.nl in jouw post. Maak er wat moois van!

Omdat niet alle Bierista’s social media gebruiken, hebben we besloten één plekje te bewaren voor onze liefhebbers die we per mail spreken. Je mag jouw deelname daarom ook mailen naar info@bierista.nl! Geef in de tekst aan waarom dit jouw favoriet is en maak kans!

Bierista Bieropleiding

Wil je ook toegang tot dit soort toffe acties? Of vooral je bierkennis uitbreiden? Dat kan! De Bierista Bieropleiding is onze online cursus tot Bierista, een echte Meester in Bier! Meer weten? We vertellen je er hier alles over!

Afbeelding via @elevatebeer! #unsplash