Bierista na de zomer terug met nieuwe serie tv-shows over speciaalbier

8 augustus 2015 om 07:06

Bierista TV komt in september met een nieuwe serie wekelijkse uitzendingen over speciaalbier. Het wordt een nieuw concept waarin veel praktische informatie wordt gegeven over alles wat met speciaalbier te maken heeft. De programma’s worden met publiek opgenomen vanuit een gloednieuwe studio in Utrecht.

Hoe proef je speciaalbier? Waar let ik op als ik speciaalbier wil kopen? Welk kaasje smaakt lekker bij de Jopen Koyt en welk bier drink ik het best bij mijn pizza peperoni? Zo maar een paar vragen waar je als bierliefhebber en levensgenieter mee kunt worstelen. In de gezellige café-setting komen dit soort vragen wekelijks aan bod en worden de antwoorden gegeven door brouwers, kenners en andere liefhebbers.

Zelf meeproeven?

Bierista TV is leuk en informatief om naar te kijken, maar het liefst wil je natuurlijk meeproeven. Dat kan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je elke week weet welke bieren er in de uitzending aan bod komen. Je kunt direct het proefpakket bestellen, zodat je tijdens de uitzending live mee kunt proeven met de mensen in de studio.

Opnames bijwonen?

Hoe leuk is het om zelf live mee te proeven in de studio? Je kunt met je vrienden de opnames bijwonen en in gesprek komen met brouwers en bierkenners. Heb je interesse om een uitzending bij te wonen, stuur dan een mail naar info@bierista.nl en wie weet word jij binnenkort een uitgenodigd voor een bezoek aan de studio.