Bierista LIVE bij Domien in de ochtendshow op 3FM!

9 maart 2018 om 14:00

Vrijdagochtend stond de telefoon roodgloeiend na het openen van de voorinschrijving voor de Bierista Bieropleiding. Eén van de bellers was 3FM. Want wat is dat toch voor goed verhaal, een opleiding om gediplomeerd bierdrinker te worden. Domien Verschuuren wilt er alles van weten!

LIVE bij Domien on air!

Alain vertelt uiteraard met veel plezier over de plannen van Bierista en DJ Domien is dan ook laaiend enthousiast. In zijn radioprogramma ‘Jouw Ochtendshow’ vermaakt de radio-dj vrijwel iedere ochtend een groot deel van Nederland tijdens hun rit naar school, werk of gewoon thuis op de bank.

Met een knipoog

Tijdens het interview komen toffe onderdelen van de Bierista bieropleiding voorbij en Domien zou Domien niet zijn als hij niet even zou ontdekken waar de grens ligt: “Dus technisch gezien kan ik stomdronken een bieropleiding volgen?”. Maar dat is niet helemaal de bedoeling, we gaan uiteraard voor het genieten en verantwoord drinken en proeven van bier. Tijdens de opleiding wordt daar dan ook duidelijk aandacht aan besteed. Bier is fun! Maar wij kiezen wel voor de verantwoorde manier. Wil je het hele interview terughoren? Klik dan even door naar de website van 3FM!

Bierista Bieropleiding

28 maart gaan we van start met de eerste bieropleiding van Nederland. Maar je kunt je nu al inschrijven, zo ben je er als eerste bij! Aanmelden voor de voorinschrijving? Dat kan hier! Vroege vogels maken kans op wel 50% korting! En we verloten ook nog eens 25 gratis opleidingen onder de eerste inschrijvingen!

Meer informatie over de Bierista Bieropleiding lees je hier.