Bierig festival Kannen & Kruiken dit jaar ook in Zwolle!

12 maart 2018 om 08:00

Na Amersfoort, Breda, Rotterdam en Maastricht komt bierfestival Kannen & Kruiken nu ook naar Zwolle! Dit bijzondere festival voorziet in vrijwel alle behoeftes van de innerlijke mens. Bier, wijn en een hele hoop smakelijk eten.

Pinksterweekend

De organisatie van Lepeltje Lepeltje komt in het Pinksterweekend voor het eerst met speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken naar Zwolle. Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei verzamelen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters zich in Park de Wezenlanden. Op het terrein kom je ook allerhande mobiele keukens tegen. ‘We zijn heel blij dat we naast Lepeltje Lepeltje ook met Kannen & Kruiken naar Zwolle komen’, aldus organisator Maurice van de Berkt. ‘Verwacht een heel uitgebreide drankenkaart en natuurlijk veel sfeer en muziek.’

Bierbrouwers

De ambachtelijke bierbrouwers staan te trappelen om het publiek hun heerlijkste brouwsels voor te schotelen in Park de Wezenlanden. Rond of robuust, blond of donker, Pale Ales of Stouts, bezoekers worden zonder twijfel verrast door het brede bieraanbod. Zowel voor kenners als voor bierdebutanten zijn er volop nieuwe smaken te ontdekken.

Food!

De echte fijnproevers weten welke belangrijke rol eten speelt bij het proeven van bier en wijn. Wissel het brede drankaanbod af met lekkernijen van mobiele keukens; van borrelhapjes tot maaltijden die een goede bodem beloven. Ook wordt Park de Wezenlanden gevuld met scherp snaarwerk, zwoele deunen en verse beats. Of je nu geniet van een ambachtelijk biertje of een zorgvuldig gekozen Merlot, de liveacts en DJ’s maken de sfeer compleet.

Kannen & Kruiken vindt in het Pinksterweekend plaats van 18 t/m 21 mei. Check de website voor meer info en openingstijden!