Dit jaar voor eerst ook Bierfestival Groningen Open Air!

17 maart 2018 om 08:00

Dat is nog eens een leuke verrassing! Dit jaar heeft de organisatie van Bierfestival Groningen een extra evenement aan het bierplezier toegevoegd: Bierfestival Groningen Open Air. Klinkt goed he? Dat is het ook! 

Open Air

Bierfestival Groningen Open Air is onderdeel van het moederfestival dat weekend in de Martinikerk in Groningen. Dit bierfestival is er één waar bierliefhebbers ieder jaar weer naar uit kijken en daarom is het des te leuker dat zij dit jaar een hip en nieuw gedeelte aan het biervertier toevoegen. Op nog geen vijf minuten loopafstand van de Martinikerk staan 10 brouwerijen klaar om je in de frisse, zomerse buitenlucht te verrassen met bijzonder smakelijke bieren.

Open Air vindt plaats op Het Ludina Terras van Café De Toeter aan de Turfsingel in Groningen en de sfeer wordt compleet gemaakt met livemuziek van Bert van Erk en Rebellious Rose. Het Open Air gedeelte is gratis toegankelijk en ook gewoon onderdeel van Bierfestival Groningen. Je kunt hier met dezelfde munten als in de Martinikerk betalen en ook het proefglas is degene die jij bij de entree meekrijgt.

Brouwerijen

Vrijdag 13 en zaterdag 14 april ben je van 15:00 tot 20:00u van harte welkom om bieren van een aantal heel diverse brouwerijen te proeven. Natuurlijk heb je hier ook de mogelijkheid om eens met de brouwers bij te praten. Maak kennis met de bieren van Brouwerij Troost, Kâld Kletske, HappyFace Beers, Brouwerij de Eeuwige Jeugd, Brouwerij de Veteraan, Gebroeders Ducaat, Kickvorsch, Brouwerij Redbad, Berne Abdijbier en Brouwerij Rodanum.

Meer weten over het vierdaagse Bierfestival Groningen? We vertellen je er hier alles over!