Bierfestival Groningen: ‘Het is weer leuk om naar de kerk te gaan’

12 april 2015 om 09:12

Het Bierfestival Groningen is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste bierfestivals van ons land. In de Martinikerk ontmoet de Nederlandse bierwereld de steeds groter wordende groep liefhebbers van speciaalbier. Ook dit jaar was het weer een feest. Veel gehoorde uitspraak: ‘Wat is het toch leuk om in Groningen naar de kerk te gaan’. 

Vrijdag en zaterdag was de Martinikerk omgetoverd tot een bierwalhalla. Tientallen brouwers uit binnen- en buitenland hadden hun tenten opgeslagen in Groningen. Het team van Bierista was aanwezig en heeft sfeervolle beelden gemaakt. Ook werden diverse brouwers geïnterviewd, zoals Ramses Snoeij, Patrick Breughem, Sander van der Streek, en Jeroen Bax. Ook kregen we de gezichten van de jongste Groningse brouwerij voor de camera en natuurlijk vroegen we organisator Maik van Heerd hoe hij het festival heeft beleefd.

De komende dagen zullen we alle foto’s, interviews en beelden op deze site plaatsen. Ben jij ook naar het festival geweest en heb je leuke foto’s of een mooi verhaal? Laat het ons weten, mail naar info@bierista.nl.