De Bierfabriek wilt naar de Korenbeurs in Arnhem!

1 maart 2018 om 08:00

De Bierfabriek heeft plannen om een nieuwe samenwerking met Apollo Hotels aan te gaan en zo de Korenbeurs op de markt in Arnhem een geheel nieuwe invulling te geven. Verschillende ondernemers zijn uitgenodigd een plan in te dienen voor dit historische pand.

Unieke combinatie

Het concept van de Bierfabriek & Apollo Hotels is één van de vijf kansmakers en omvat een unieke combinatie van een brouwerij, café, restaurant en luxe herberg. De oude graanhandel wordt hierbij natuurlijk als rode draad vastgehouden. Vrijdag 2 maart wordt het concept gepitcht op de markt in Arnhem om de mening van de inwoners te peilen. De Arnhemmers hebben dus zeker een zegje in het bestemmingsplan van de Korenbeurs.

Mede-eigenaar en Arnhemmer in hart en nieren, Bas Tolmeijer, heeft al een hoop mooie projecten mogen doen, maar als dit project hen gegund wordt zou hij dat toch wel erg bijzonder vinden. Koren en graan is volgens hem dan ook dé perfecte combinatie. Op deze manier wilt hij dan ook het liefst een sociaal verbindende functie vervullen in het hart van Arnhem.

Korenbeurs

Vrijdag 2 maart staan de ondernemers op de markt in Arnhem hun idee te pitchen. Zo willen zij graag hun enthousiasme delen en ontdekken of de Arnhemmer daar ook zo over denkt. Vanaf 14:00u is de bierbus van de Bierfabriek aanwezig op de Jonas D. Meijerplaats.

Apollo Hotels

Apollo Hotels is een hotelketen in Nederland. De Apollo hotels staan garant voor bijzondere momenten in de mooiste steden van Nederland. Naast het eigen merk exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag-Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. De hotelgroep heeft een passie voor eten en drinken, en maakt dit waar met restaurant concepten op top niveau zoals Floor17, Chef’s, The Harbour Club, Bierfabriek Almere en Bodon, La Grande Brasserie, dat onlangs de Entree Award won voor Best Restaurant Design.

De Bierfabriek

Bierfabriek is een unieke combinatie van een restaurant en brouwerij in het hart van Almere, Amsterdam en Delft. Het concept biedt een ongedwongen sfeer waarin je ambachtelijke huisgebrouwen bieren kunt drinken, een boven houtskool gegrild boerderijkippetje kunt eten en je eigen bier kunt tappen. Daarnaast werkt Bierfabriek zo veel mogelijk met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten en serveert ze een goede maaltijd voor een eerlijke prijs.

Een mogelijk mooie combinatie dus in het hart van Arnhem, wij kijken er nu al naar uit! Succes ondernemers!