Krijg het beste bieradvies van jouw favoriete Bier Butler!

19 december 2018 om 08:00

Stel je voor: je hebt staan zwoegen in de keuken om de sterren van de hemel te koken. Daar wil je natuurlijk een overheerlijk glas bier bij serveren, maar je weet niet precies welk bier goed smaakt bij het gerecht. Dan kun je uren gaan staan twijfelen of natuurlijk naar de dichtstbijzijnde bierwinkel rennen, maar je kunt ook jouw persoonlijke Bier Butler om advies vragen. Gewoon via je mobieltje!

Altijd het beste bieradvies

Lekker simpel, lekker snel de lekkerste bieradviezen voor je neus. Dat klinkt als muziek in de oren! Of als een mooi geschonken bier dat in het glas klokt natuurlijk, die keuze laten we aan jou. Zo makkelijk een passend bieradvies in handen krijgen, daar wordt iedere bierliefhebber blij van. De Bier Butler App van Dat Smaakt Naar Bier doet dat voor je. Je kunt chatten met twee van jouw favoriete Nederlandse biersommeliers, die ter plekke het beste bier bij jouw gerecht kiezen. Maar ook andersom!

Bier Butler Jet (van de Griendt) en Arvid (Bergström) staan 24 uur per dag voor je klaar om de lekkerste Nederlandse bieren aan jouw gerecht van dat moment te koppelen. Of zoek je juist een smaakvol gerecht bij het bier dat je koud hebt staan? Dat kan ook! Download de gratis Bier Butler App in de Google Paystore of Apple AppStore en ga van start. Typ het bier waar jij een gerecht bij zoekt in, of zoek naar het gerecht dat je gaat bereiden. De Bier Butler van dienst selecteert dan de beste combinatie voor je.

bier butler appBlijven proberen

Is de eerste keus niet direct waar je trek in hebt? Dan kun je nog drie andere opties krijgen. Maak een keuze tussen de verschillende smaakcategorieën en dan krijg je meteen een passend voorstel voorgeschoteld. Zo krijg je dus altijd een bier- en spijscombinatie die ook perfect bij jouw persoonlijke smaak past.

Je kunt bijvoorbeeld bieren kiezen in de categorieën Blond & Krachtig, Donker & Rijk, Soepel & Subtiel en meer. Daarbij krijg je dan het lekkerste advies in witvis, vette vis, vleesgerechten, salades en zoete desserts. Maar ook hapjes zoals jonge en romige kazen, pittige en belegen kazen, chips, bitterballen en borrelnootjes worden gematched. Alles waar jij op dat moment trek in hebt komt voorbij.

Download de gratis app

Probeer het maar eens! Ga naar de website van Dat Smaakt Naar Bier en download de gratis app! Like ook zeker de Facebookpagina van Dat Smaakt Naar Bier, daar lopen namelijk een aantal heel gave acties voor gebruikers van de app. Zo kon je deze maand bijvoorbeeld een bierproeverij van Bier Butler Arvid winnen en worden er ook een aantal heel smaakvolle bierboeken verloot. Downloaden dus!