Betty Koster verzorgt Bier & Kaas Masterclass

15 november 2015 om 10:46

Als liefhebber van kaas en bier mag je deze masterclass op maandag 23 november eigenlijk niet missen. Jopen verzorgt deze unieke masterclass in samenwerking met Betty Koster van L’amuse uit IJmuiden en Amsterdam.

Tijdens de Masterclass Bier en Kaas worden er vanaf 19:30 uur twaalf verschillende kazen en zes Jopenbieren geserveerd. Leer alles over deze perfecte bier-kaascombinaties.

Proeverijen & masterclasses

Behalve de bier en kaas masterclass organiseert Jopen diverse andere proeverijen en masterclasses waarbij bieren gecombineerd worden met diverse lekkernijen. Het doel van de masterclasses is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopen speciaal bieren en diverse (ambachtelijke) spijzen als kaas, oesters, en chocola als een verrijking op beide producten.

Kaarten

De masterclass van maandag 23 november is uitverkocht, maar niet getreurd. Op maandag 6 februari en maandag 6 juni zijn de volgende al weer gepland. Deelname kost €32,50 per persoon. Kaarten zijn hier verkrijgbaar