Beerwulf is verkozen tot beste digital change-maker van Nederland!

17 oktober 2018 om 08:00

Wat een gave overwinning voor bierwebshop Beerwulf! Hans Böhm mocht vrijdag 12 oktober de Digital Transformers Award 2018 in ontvangst mogen nemen. De award werd uitgereikt aan de beste digital change-maker van Nederland dit jaar. 

Digital change-makers

De Digital Transformers Awards zijn in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren. Deze overwinning is volgens Hans Böhm, founder en managing director Beerwulf, dan ook hét bewijs van het belang van mensen in de digitale transformatie, iedereen in het bedrijf moet hierin in mee zodat alle neuzen dezelfde digitale kant op staan. “Deze Award is een geweldige waardering en stimulans voor Beerwulf als organisatie. Het is een team effort geweest en ik wil alle medewerkers bedanken dat ze mij digitaal getransformeerd hebben. Hiermee wil ik zeggen dat zij mij veel hebben geleerd en dat ik zonder hen hier niet had gestaan”, aldus Böhm.

Hans Böhm werd gekozen uit ruim 40 inzendingen door een kritische vakjury bestaande uit de winnaar van afgelopen jaar Gerhard van der Bijl, CDO en CIO bij Royal FloraHolland, Tjalling Smit, directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS, Marietje Schaake, Europees Parlementslid van D66, Marc Salomon, o.a. Dean of the Amsterdam Business School (ABS), Professor in Decision Sciences bij de UvA.

Groei was doorslaggevend

Die jury had het lastig, maar toch was de groei van Beerwulf al snel doorslaggevend. “Bij deze awards gaat het om daadwerkelijk geboekte resultaten en niet om het hebben van alleen een plan. Böhm en zijn team kon het beste de resultaten aantonen en daarom waren wij het als jury, na lang beraad, eens dat Beerwulf de winnaar is. De groei die het team van Beerwulf heeft doorgemaakt was voor ons doorslaggevend. Daarnaast zei Böhm toe de belangen van de kleinere bierbrouwers waarmee hij werkt niet snel uit het oog te verliezen. Hij heeft veel feeling met hen en een enorme drive”, aldus jurylid Marietje Schaake.

Adjan Kodde van Mirabeau, een van de organisatoren: “Gezien het niveau van de inzendingen en wat we voorgaande jaren voorbij hebben zien komen aan inzendingen is onze conclusie dat Nederland het verrassend goed doet ten opzichte van omringende landen. Een succesvolle transformatie van een aantal verschillende facetten afhankelijk is die uiteindelijk allemaal goed moeten gaan. Dat laatste is niet eenvoudig en daarom is de award-uitreiking dan eigenlijk ook een zoektocht naar de zeldzame alleskunners. Hans Böhm is zo’n alleskunner.”