Beergeekholland start aan de Bierista Bieropleiding!

1 juli 2018 om 08:00

Zoals je natuurlijk wel weet kun je met de Bierista Bieropleiding nog meer leren genieten van jouw favoriete bieren. Remi den Doop, je misschien beter bekend als Beergeekholland, heeft daar ook wel oren naar! Hij heeft zijn bierpack ontvangen en neemt je mee door zijn ervaringen tijdens het volgen van de cursus. 

Nog meer bierkennis

Als enthousiaste bierliefhebber is Remi reeds 1,5 jaar actief met het proeven van bieren op zijn YouTube-kanaal. Ook op Instagram heeft hij een mooie schare liefhebbers achter zich, die zijn bieravonturen mee beleven. Als echte ‘beergeek’ heeft hij het proeven natuurlijk al in de vingers, maar meer bierkennis is altijd goed! Daarom hebben wij hem gevraagd de Bierista Bieropleiding te doorlopen en zijn bevindingen met ons te delen.

Wat staat Remi precies te doen? De Bierista Bieropleiding binnen de termijn van 90 dagen doorlopen! En dat gaat hem zeker lukken. Hij heeft het cursusmateriaal binnen gekregen. “Het beste cursusmateriaal voor een opleiding”, aldus Remi na het openen van het bierpack vol praktijkmateriaal. Met de komst van het Bierista bierpack is hij klaar voor 12 delen vol bierkennis, video’s, infographics en grafieken om alles zo helder mogelijk te maken.

Proeven als een pro

Welke bierstijlen zijn er? In welke smaakcategorie kun je bieren indelen? Hoe proef je als een pro? En hoe zet je een eigen proeverij op? Het zijn maar een aantal van de vragen die in de Bierista Bieropleiding worden beantwoord. Maar natuurlijk krijg je ook inzicht in het brouwproces, de geschiedenis van bier en allerlei wereldse brouwerijen.

Ontdek hieronder hoe Remi van start gaat met de Bierista Bieropleiding!