Bavaria Radler Ice Lemon – ijsje voor 18+

29 juni 2017 om 19:23

Een ijsje voor 18+. Het klinkt een beetje raar. Als je er goed over nadenkt is het eigenlijk verbazingwekkend dat het er nu pas is. Een Radler ijsje. Bavaria lanceert deze zomerse verfrissing komend weekend tijdens het festival Wish Outdoor in Beek en Donk. Andere plekken, waaronder de supermarkten zullen snel volgen.

Bavaria Radler Ice Lemon, zoals het ijsje officieel heet, is gebaseerd op Bavaria Radler. Het ijsje bevat 2% alcohol en is daarom uitsluitend bestemd voor volwassenen. Niet dat je er dronken van wordt. Daarvoor moet je zoveel ijsjes eten, dat je eerder op de WC zit dan dat je dubbel gaat zien. Maar geen 18, geen druppel!

‘Welcome to the cold side’

Bavaria heeft de slogan ‘Welcome to the family’. Nu hebben ze in Lieshout, de thuisbasis van Bavaria, best wel humor. Het ijs wordt gelanceerd met de slogan ‘Welcome to the cold side of the family’.

Voor de handliggend

Het idee voor het Radler ijs is gepitcht door twee medewerkers als onderdeel van een innovatieprogramma. Dit idee was zo voor de handliggend dat het raar was dat het nog niet was bedacht. Dus gaf de directie groen licht het idee uit te voeren.

Bavaria Radler Ice Lemon met 2% alcohol heeft de primeur. Het laat zich raden dat de Lemon variant snel wordt vergezeld door andere smaken. En wellicht komt er straks ook wel een 0.0-variant.

IJs om te proosten

Het ijs om te proosten is deze zomer verkrijgbaar op diverse festivals. Het is voorlopig in een beperkte hoeveelheid geproduceerd. Kijk binnenkort niet vreemd op als je ook het Radler ijs in het vriesvak van je lokale supermarkt ziet liggen.