Arvid Bergström presenteert nieuw boek ‘Bier aan Tafel’

6 juni 2017 om 21:08

Arvid Bergström heeft zijn tweede boek gelanceerd. Bier aan Tafel luidt de titel; de vlag die de lading dekt. De Haagse biersommelier overhandigde dinsdagmiddag in Den Haag het eerste exemplaar aan ‘biervriend’ Alain Schepers van Bierista.nl.

Arvid Bergström

Arvid is van huis uit industrieel ontwerper. Zo’n vijf jaar geleden kwam hij op een kruispunt in zijn leven. Na een moeilijke periode besloot hij alleen nog maar leuke dingen te gaan doen. Hij startte met de bieropleiding en werkte zich in een paar jaar op tot internationaal biersommelier. Zo’n twee jaar geleden bracht hij een eerste boek uit. Dit boek ‘Proef Bier’ zag hij zelf eigenlijk als soort grap. De bierwereld en de culinaire wereld dachten daar anders over en pakten het boek serieus op. Het bracht Arvid langs vele toprestaurants, waar hij de chefs adviseerde en inspireerde. Ook hobbykoks beleven veel plezier aan deze uitgave vol bieren en recepten. Proef Bier maakte van Arvid Bergström één van de bekendste biersommeliers van het land.

Inspireren

Zijn nieuwe boek ‘Bier aan Tafel’ is een meer dan serieuze doorontwikkeling van ‘Proef Bier’. In ‘Bier aan Tafel’ weet de Haagse chef weer te inspireren en geeft hij veel en heldere informatie over bier en het combineren van bier met eten. Meer dan 100 foodpairings en 98 worden overzichtelijk gepresenteerd. Complimenten voor de vormgeving én het beeldmateriaal. Het wekt honger en dorst op! Bier aan Tafel ziet er in alle opzichten lekker uit.

Verkrijgbaar

Dit boek is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in speciaalbier en houdt van lekker eten. Ben je ook geïnteresseerd in koken, dan is Bier aan Tafel zeker iets voor jou. Dit is een inspiratiebron voor zowel liefhebbers als professionals. Voor slechts € 19,90 heb je een exemplaar in je bezit. Als je bij je bestelling aangeeft dat je een gesigneerd exemplaar wilt, krijg je Arvid’s handtekening voor in het boek. Bier aan Tafel is ook te koop via de online bookshops en de betere boekwinkels.