Amstel Ongefilterd, goedgekeurd door vrienden van de brouwer

3 mei 2017 om 09:03

In de nieuwste Amstel campagne ‘Goedgekeurd door de vrienden van de brouwer’ presenteert Amstel brouwer Paulus van der Linden persoonlijk het onlangs geïntroduceerde Amstel Ongefilterd aan heel Nederland. Met de passie die een echte brouwer typeert, vertelt hij over zijn favoriete pils.

Josefien Olij, Marketing Manager Amstel: “In onze nieuwste commercial komt onze brouwer Paulus superlatieven te kort over ‘zijn’ nieuwe product. Van Amstel Ongefilterd, het jaloersmakende pils dat tot nu toe alleen de brouwers van Amstel konden proeven, kan nu heel Nederland genieten. Met de welbekende knipoog en na instemming van zijn beste vrienden, weet hij het zeker: dit is het allerlekkerste pils. En dat mag iedereen weten en proeven. Via onze social media kanalen wordt de campagne de komende periode verder uitgebouwd, onze brouwer zal onder andere de dialoog aangaan met bierliefhebbers door hun ongefilterde mening te vragen.”

Amstel Ongefilterd

Voor het eerst kan nu heel Nederland proeven wat de Amstel brouwers al jaren proeven: natuurlijk troebel pils, rechtstreeks uit de lagertank. Amstel wordt volmout, met extra geurige hop en veel passie gebrouwen. Voor Amstel Ongefilterd worden precies dezelfde ingrediënten gebruikt als voor het Amstel pils, alleen het brouwproces is iets anders dan normaal. Een gedeelte van de gist blijft achter, wat resulteert in een natuurlijk troebel pils met een volle, zachte smaak. Amstel Ongefilterd behoudt het frisse, doordrinkbare karakter van pils, maar is een bijzondere en verrassende variatie.