Aftellen tot de kerstdagen doe je met Beery Christmas!

1 december 2018 om 08:00

Yes! Het is weer december. Dé maand voor gezelligheid maar natuurlijk ook om terug te kijken op het afgelopen jaar. Als Bierista denk je dan vooral terug aan al die overheerlijke bieren die je hebt geproefd en alle diploma’s en certificaten die je op naam hebt mogen bijschrijven. Om de dagen tot het eindelijk kerst is nóg wat leuker te maken kun je de Beery Christmas van Hopt.nl uitpakken!

Een overheerlijk kerstfeest

De online bierwebshop Hopt.nl bezorgt je ook dit jaar weer een overheerlijk kerstfeest. Of nou ja, zeg maar beter feest naar het kerstfeest. Van 1 t/m 24 december kun je namelijk iedere dag een nieuw bier ontdekken in de Beery Christmas adventskalender. We horen je denken… Zijn dat 24 bieren?! Yes, dat zijn maar liefst 24 bieren!

In de adventskalender zijn 24 verschillende bieren verstopt. 24 bierstijlen, gebrouwen in 18 verschillende landen op maar liefst 5 verschillende continenten! In totaal hebben 31 van de allerbeste brouwerijen ter wereld een plekje gekregen in de adventskalender. Of dit nu met hun eigen bier of een collaboration is, deze 31 zijn er bij!

Iedere dag een nieuwe bier

Hier is niets mooier dan het lijkt, het is precies wat het lijkt! 24 dagen lang kun je een nieuw bier uit de doos peuteren om eens even goed van te genieten. Natuurlijk wordt er per bier ook aangegeven waar je hem goed bij kunt combineren. denk dan bijvoorbeeld aan vis, kip, desserts of kleinere hapjes. Ook wordt de beste drinktemperatuur aangegeven. Aan alles is gedacht!

Beery Christmas 2018 heeft een gloednieuw design waarmee je een echte beer hunter wordt! Het eerste vakje heeft een nummer, zoals een echte advent betaamt. Om het bier van de volgende dag te vinden moet je de aanwijzingen volgen die op de Beery Christmas staan. Kun je het volgende bier niet vinden? Kijk dan nog maar eens goed op het kaartje van je vorige bier, daar staan namelijk de aanwijzingen voor het nieuwe bier. Zoek naar figuren als slakjes, blaadjes, beren of cadeautjes om zo het bier van de dag op te sporen.

Kijk met ons mee

Welke bieren er in het pakket zitten gaan we je nu natuurlijk niet meteen vertellen. Wel kun je dagelijks via Instagram en Facebook meekijken naar de inhoud van Beery Christmas, daar houden we je op de hoogte!