Maak gebruik van de leukste aanbiedingen voor Bierista’s!

12 december 2018 om 10:00

Als gediplomeerd Bierista kun je van mooie aanbiedingen en voordelen profiteren. Op de pagina ‘Exclusief‘ hebben we een overzicht van alle aanbiedingen voor je klaar staan. Claim jouw voordeel en geniet van de luxe die het Bierista-zijn je te bieden heeft!

Exclusief voor Bierista’s

Sinds je de Bierista Bieropleiding met goed gevolg hebt afgerond ga jij als trotse Bierista door het leven. Het bierdiploma hangt aan de muur en je verblijdt vrienden en familie met jouw bierkennis en passie voor de meest gedronken alcoholische drank ter wereld. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Ook ga je met veel plezier naar bierfestivals, struin je de biershops af naar unieke pareltjes en review je wat af in jouw Bierista proefformulieren. Het is hard werken hoor!

Maar dat harde werken wordt gewoon keihard beloond! Je kunt namelijk volop profiteren van voordeel voor gediplomeerde Bierista’s. Wat dacht je van gratis rondleidingen? Korting op bier en zelfs gratis bier op festivals? Jawel, het is er allemaal!

Bierista partners

We hebben de afgelopen periode een aantal hele mooie bierbrouwerijen, webshops en horecagelegenheden tot Bierista Partner mogen kronen. Je kunt ze herkennen aan de oranje Bierista-sticker bij de entree of op een andere herkenbare plek in de gelegenheid of op de website. Deze partners bieden mooie acties en kortingen voor gediplomeerde Bierista’s aan. Dat betekent dus dat jij met dat bierdiploma bij hen een streepje voor hebt!

Op de homepage zie je precies welke partners we tot nu toe bij ons aan hebben mogen sluiten. Denk bijvoorbeeld aan Stadsbrouwerij Cambrinus, Grolsch, Brouwerij De School, Amsterdam Brewboys, Brouwerij Hoop, Two Chefs Brewing, Bird Brewery, Uiltje Brewing Company, Brouwerij Maallust en nog veel meer…

Claim jouw voordeel

Jouw voordeel als Bierista moet je wel zelf claimen en gebruik van maken. Zo krijg je 10% korting op bieren van Brouwerij De 7 Deugden kopen en ook in de webshop van vandeStreek-bier krijg je 10% korting. Ga naar www.bierista.nl/exclusief en ontdek hoe je gebruik kunt maken van al dit voordeel!

Vergeet je ook niet aan te melden voor de toffe rondleidingen die we gepland hebben! Zo gaan we 28 december naar Brouwerij Hoop in Zaandijk, gaan we in januari naar Othmar Bier in Ootmarsum en staat ook brouwerij Klein Duimpje op de planning. Gebruik jouw voordeel als Bierista en sluit aan bij de verschillende events. Wij hebben er weer zin in!

Wil jij ook Bierista worden? Begin dan vandaag nog aan de Bierista Bieropleiding!