De vierde editie van Hendrick’s Fest is een winterfestival!

8 februari 2018 om 08:00

Voor de vierde keer op rij organiseert Hendrick’s Pub het succesvolle bierfestival Hendrick’s Fest. Dit winterfestival is een extra editie genaamd ‘A taste of Winter’. Zaterdag 17 februari van ben je van harte welkom naast de Swaenswijkbrug in Alphen aan den Rijn. 

Hendrick’s Fest

In samenwerking met Bier&Co heeft eigenaar van Hendrick’s Pub Mike Schuurman een selectie gemaakt om de gasten van het festival een ruime keuze te bieden. Er zijn bieren op fles, in blik en natuurlijk van de tap! Met het speciale proefglas je als festivalganger de verschillende bieren proeven. Speciaal voor het winterse thema zijn er ook enkele mooie winterbieren aan de kaart toegevoegd. Een wintereditie vraagt natuurlijk om warmte. Hendrick’s Fest – A taste of Winter wordt daarom gehouden in een verwarmde tent.

Winterse hapjes

Bij een bierfestival horen hapjes. Hapjes die de bieren complementeren en ook nog eens de honger stillen. Hiervoor zijn dit jaar 2 specialisten aangetrokken: Koek & Zopie en De Fransoos. Dankzij hen kun je onder andere genieten van een kaasplankje, kaasfondue, broodje rookworst en een traditioneel bereide gehaktbal.

Live entertainment

Naast de speciaalbieren verzorgt Mike Schuurman ook het entertainment gedurende de dag. Hij koos voor de absolute publiekslieveling Tess et les Moutons, die Franse chansons op geheel eigen wijze spelen. Als afsluiter koos Mike voor de band Overboard. Overboard’s repertoire bestaat uit Pop & Rock Classics, met hier en daar wat Soul invloeden. “De perfecte manier om de avond van Hendrick’s Fest in te luiden” aldus Mike.

Tickets kosten € 15,-. Er zijn slechts nog 150 tickets beschikbaar voor het festival. Je bestelt ze hier!