10 op een rij 'Blond & Krachtig'

Om jou soepeltjes door onze wereld van bier heen te loodsen hebben we hier een aantal kenmerkende bieren in de categorie 'Blond & Krachtig' voor je op een rijtje gezet!

1
Duvel

Duvel

Duvel is een echte klassieker. Dit blonde bier met volle witte schuimkraag is elke keer weer een ware traktatie. Dit zware bier is uiterst doordrinkbaar en dat blijft oppassen, want 'het is een echte Duvel'.
2
Kasteel tripel

Kasteel Tripel

Kasteel Tripel heeft 11% alcohol, dus geen gehaast bij dit bier. En dat wil je ook niet, want deze smaakvolle Tripel prikkelt de zintuigen. Mooie fruitige aroma's, tonen van mout en de warme zoetheid van alcohol zorgen ervoor dat dit speciaalbier staat als een...
3
Brand zwaar blond

Brand Zwaar Blond

Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier zijn frisse en fruitige smaak. Dit zware karakter is afkomstig van de hoeveelheid gebruikte graan!
4
Jopen populus 6921 blond eiken

Jopen Populus 6921 Blond Eiken

Dit bier heeft op wit eiken gelegen en dat proef je onder meer terug in de zachte, zoete tonen van vanille. Deze Populus begint bitter en loopt dan zacht, zoet en licht fruitig uit.
5
Budels ipa

Budels IPA

Budels IPA van de Budelse Brouwerij is een India Pale Ale met een verfijnde bitterheid en aangenaam karakter. Een uniek resultaat van een uitgekiende combinatie van maar liefst vier verfijnde hopsoorten.
6
De leckere paulus utrechts abdijbier

De Leckere Paulus Utrechts Abdijbier

De Leckere Paulus is een blond abdijbier met 7,5% alcohol. Het heeft een volle en fruitige afdronk. Bitterheid houdt dit bier goed in balans. Dit bier is gebrouwen met mout van drie verschillende granen.
7
Bruut gajes

Bruut Gajes

Bruut Gajes is een mooi complex zwaar blond bier. Niet voor niets werd Gajes gekozen tot het Beste Bier van Nederland tijdens de Dutch Beer Challenge 2016. Met deze Blond wil je graag je dag afsluiten!
8
Kona big wave

Kona Big Wave Golden Ale

Deze Hawaiiaanse Big Wave heeft een tropisch hoparoma en een fijne smaak die soepel en verfrissend is. Dit bier drinkt gemakkelijk door!
9
T ij flink

't IJ Flink

Flink van Brouwerij 't IJ is een blond met veel smaak en weinig alcohol. Flink heeft een behoorlijk bitter karakter, maar de finish van dit goudkleurige bier is toch vooral fruitig.
10
Dutch bargain imperial zeeuws blond

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fruitig blond bier met een krachtig karakter. Deze Blond is een bier voor vele momenten en past ook bij veel verschillende gerechten. Maar pas wel op, want dit is er eentje met de nodige power.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket