Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

Beer, Burgers and Two Smoking Barrels in Helmond

28 mei 2017 @ 13:00 - 20:00

€10
Beer Burgers

Zondag 28 mei is het weer zo ver! Beer, burgers and two smoking barrels 2017! Zin in de lekkerste burgers van Brabant? Livemuziek en bruisende gezelligheid, maar vooral lekker speciaalbier.

Dit jaar hebben we zeker niet de minste brouwers op ons festival. Zij zullen natuurlijk uitsluitend uit hun beste vaatjes tappen! Tevens zijn we weer bewapend met een BBQ-team van formaat en een band waarop stil staan onmogelijk is. Vind je dit allemaal iets te wild? Dan ga je toch lekker met je favoriete biertje in onze chillzone genieten van de schitterende omgeving van het festivalterrein.

Weet je wat het mooie is? Ons festivalterrein is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk! Om te proeven van de speciaalbieren zijn uiteraard kaarten nodig. Voor €10,- is een uniek proefglas te koop om de bieren te proeven. Naast het glas ontvang je ook 2 munten zodat je meteen aan kan sluiten bij je favoriete brouwer. Het ”beer, burgers and two smoking barrels 2017 proefglas” mag je natuurlijk als aandenken mee huiswaarts nemen als herinnering aan deze nu al onvergetelijke dag.

Deelnemende brouwers

Jopen Bier | Brouwerij Het Uiltje | Walhalla craftbeer | Two Chefs Brewing | Lux Brewery | Brouwerij D’n Drul | Brouwerij Rufus | Brouwerij de Kat

Gegevens

Datum:
28 mei 2017
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.beerburgers.nl/

Locatie

Beer Burgers and Two Smoking Barrels
Antonianenpad 1
Helmond, 5706 EZ Nederland
+ Google Maps
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.