Jacqueline van de wijn meets Arvid van het bier

Presentator Alain Schepers
Datum 24/10/2014
Duur 16.20

Wat gebeurt er als je een wijnsommelier aan een tafel zet met een biersommelier? Die vraag wilde Bierista beantwoord zien. En dus nodigden we Jacqueline van Liere uit. Ze is wijnsommelier en gastvrouw van het Schultenhues, een gerenommeerd restaurant met een Michelin-ster in de Hanzestad Zutphen.

In dit eerste deel van een tweeluik vertelt de veelzijdige Jacqueline over de Ballenbar in Amsterdam, Club Heaven in Huizen en natuurlijk over het Schultenhues. Vol passie spreekt ze over eten en wijn.

Aan de andere kant van tafel zit Arvid Bergström. Hij heeft eenzelfde passie voor eten. Alleen prefereert deze Haagse kok bier boven wijn.

Weten de één de ander te overtuigen, gaan bier en wijn samen of wordt gebeurt er iets onverwachts?

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.