Twaalf internationale Star Awards voor The Flying Dutchman

3 november 2017 om 12:00

The Flying Dutchman NoMad Brewing Company heeft afgelopen week opnieuw 12 internationale awards gewonnen. Deze keer tijdens “The Beer Awards” in London.

Internationale Awards

The Beer Awars in London is een toonaangevende competitie waar wereldwijd veel brouwerijen aan mee doen. Alleen al dit jaar heeft Ronald de Waal, beter bekend als The Flying Dutchman, al 23 internationale awards in ontvangst mogen nemen. Zijn bieren staan hoog aangeschreven bij bierliefhebbers in binnen- en buitenland.

Deze keer stonden er dus weer 12 nieuwe awards op deze Nomad Brewing Company te wachten:

Three Star Awards:

Four Star Awards:

Over The Flying Dutchman

Ronald de Waal startte zijn carrière als bierbrouwer bij De Raaf in Nijmegen. Hij vervolgde zijn loopbaan in Finland, waar hij als ondernemer succesvol was als bierimporteur. Nadat hij deze firma had verkocht, maakte hij een lange reis waarin hij tot de conclusie kwam dat bierbrouwen in zijn genen zit. Hij startte The Flying Dutchman Nomad Brewing Company.

Zijn eerste bier, de Tree Hugging IPA, werd gelijk met goud beloond tijdens de World Beer Awards, een prestigieuze mondiale biercompetitie. In het tweede jaar werd hij bekroond tot beste nieuwe brouwer van Finland door het internationale ratingsplatform Ratebeer. In het derde jaar ontving hij 23 internationale awards en behoort daarmee tot de top van meest bekroonde brouwers. Het totale gamma  van The Flying Dutchman Nomad Brewing bestaat op dit moment uit achttien verschillende speciaalbieren.

Meer informatie over The Flying Dutchman en de hele range bieren van de brouwerij vind je op www.flyingdutchmanbrewingcompany.com