Spraakwater Festival in de Oude Calixtuskerk in Groenlo

5 april 2018 om 08:00

Zaterdag 26 mei 2018 vindt de 2e editie van bierfestival Spraakwater plaats in de Oude Calixtuskerk te Groenlo. Tijdens deze lente editie zijn er meer dan 80 verschillende bieren verkrijgbaar. Zo ook enkele award-winnende bieren. Naast donkere en zwaardere bieren zijn er ook lente(bok)bieren, fruit bieren, IPA’s, Weizeners en lokale speciaalbieren bieren verkrijgbaar!

Maak kennis met de brouwers

Tijdens het festival zijn er een hoop verschillende bieren te proeven. Ook zijn er 2 lokale brouwerijen uitgenodigd. Brouwerij Eanske uit Enschede en een nader bekend te maken brouwerij zullen hier klaarstaan om het gesprek aan te gaan en de bieren te laten proeven. In de middag is er akoestische muziek van het duo Tim Ebbers & Niek Giesen. In de avond speelt de band Jackfire live, de band zal ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan. De Timp zal aanwezig zijn met een divers aanbod van borrelhapjes, broodjes en snacks.

1 vrouw = nog een vrouw gratus!

Ben je een vrouw en koop je een kaartje? Dan kun je een andere vrouw gratis mee naar binnen nemen! Dames dienen wel gezamenlijk binnen te komen. Openingstijden 13.30 – 01.00 uur, het entreebewijs is de hele dag geldig.

Routebeschrijving

Spraakwater wordt georganiseerd in de Oude Calixtuskerk te Groenlo,  Mattelierstraat 5 7141 BP Groenlo, de kerk ligt in het centrum van Groenlo. Als je Spraakwater als bestemming in je navigatiesysteem in wilt voeren, gebruik dan het volgende adres: Wheme 2 7141 BV Groenlo. Je komt hier bij de parkeerplaats uit waar de Oude Calixtus kerk dichtbij aan zit, het is gratis parkeren.

Kaartverkoop

  • 10,- euro exclusief service fee, hier te bestellen
  • 10,- euro bij Jan’s Drankspecialiteiten te Groenlo.
  • 15,- euro aan de deur

Meer info vind je op Facebook.