Bierista’s nieuwste smaakmaker gaat officieel van start!

21 augustus 2017 om 10:22

Jullie kennen haar natuurlijk al van de proefvideo’s op de website, maar vanaf vandaag zal Frouke zich ook achter de schermen met Bierista bemoeien! Ze stelt zich hier graag nog even aan jullie voor:

“Hi Bierista’s!

Eindelijk is het zover, mijn eerste dag als content creator voor Bierista is begonnen. Ik heb er onwijs veel zin in en kan niet wachten alle nieuwe ideeën op een rijtje te zetten en de toffe plannen voor het platform uit te gaan voeren. (Naast al onze toffe plannen ben ik trouwens ook heel benieuwd wat jij als ontdekker van speciaalbieren graag op Bierista.nl zou willen zien! Dus waar gaat jouw specialbierhartje sneller van kloppen? Laat het ons weten in de reacties.)

Even terug naar het begin, hoe ben ik op deze toffe plek terecht gekomen?

Na 1,5 jaar in Rotterdam bij een online marketing bureau te hebben gewerkt aan het opbouwen van de online content & social media afdeling vond ik het na mijn afstuderen aan de Bachelor Communicatie tijd om een volgende stap te nemen. En daar was de vacature bij Bierista, de omschrijving paste perfect in mijn straatje. En ik paste ook perfect in dat van hen!

We kenden elkaar natuurlijk al via de proefvideo’s op Bierista.nl, maar dat het allemaal zó goed zou matchen is zeker bijzonder te noemen. Echt heel gaaf! Tijdens een goed gesprek besloten we unaniem dat dit de juiste combi was en plannen werden gemaakt, uiteraard hebben we daarna geproost met een heerlijk speciaalbier. Nu een maandje later is het zover en mag ik van mijn passie mijn werk maken!”

De komende tijd zullen er veel veranderingen plaatsvinden op het platform dus houdt de website in de gaten en blijf op de hoogte!