Schuim 3 – Het grote gistnummer

Schuim is een jong magazine voor de drinker en de (thuis)brouwer. In de eerste twee nummers werden hop en water centraal gesteld. In dit derde nummer is de hoofdrol weggelegd voor gist.

De redactie ging voor gistige informatie onder meer verhaal halen bij Oersoep in Nijmegen. Daar gebeuren prachtige zaken met gist, zo valt te lezen. Ook het interview met brouwer Robert Percival verschaft veel informatie over dit eencellig organisme.

Mooie fotografie

Behalve veel toegankelijke weetjes over gist biedt het magazine veel meer. Ook in dit nummer valt de fotografie weer op. Onder meer prachtige platen van Ruud van der Graaf geven dit nummer extra cachet. Ook komen er thuisbrouwers aan het woord en worden bieren onder de loep genomen.

Los of abonnement

Dit en nog veel meer informatie vind je in dit derde nummer van Schuim. Het magazine is los te bestellen voor € 9,95. Een jaarabonnement – 4 nummers – kost € 34,50. Voor meer informatie en een uitgebreide preview kijk je op de website van Schuim.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.